Италианска кухня - избрани пицарии и италиански ресторанти в София
ZAVEDENIA.BG TOP 20
ИТАЛИАНСКА КУХНЯ
Италианската кухня съществува още преди Италия да се обедини като държава. Великата й история минава през различни етапи на промени, усъвършенстване, пригаждане, за да достигне съвременният й вид - благ за мнозина.

Популярните пицарии в София са тук. Повече информация и мнения на клиенти намерите на Заведения: италиански ресторанти в София
Виктория - бул.България
Адрес: Манастирски Ливади, бул. България 118 София Bulgaria

Отворено: 11:00 - 23:00
Телефон: 0882 108 070
http://www.victoria.bg

Ресторант Victoria на бул. България 118 е прекрасно място както за бизнес обяд или вечеря, така и за семейно или приятелско събиране. Изисканата обстановка, превъзходно вкусната храна и добросърдечният персонал ще се погрижат да не ви липсва нищо.

Снимки от Виктория - бул.България
Виктория - бул.България e италиански ресторант в София. Той се намира в квартал Манастирски Ливади. Точният адрес на Виктория - бул.България е бул. България 118. За да се свържете с него може да се обадите на 0882 108 070. Ако информацията за Виктория - бул.България е невярна или непълна, моля свържете се с нас на посочените телефони в секция Контакти.

Италиански ресторанти София | Италиански ресторанти, новини | Кои сме ние? | Drink and Drive | Доставки на пица
Италиански ресторанти в София е сайт, който Ви предоставя актуална информация за заведения, предлагащи вкусни пици, паста и други италиански специалитети, в София. Всички ресторанти са предоставени от Zavedenia.bg.

Този сайт се поддържа от